14.12.2017 Nová funkce

Porovnávání cen včetně dopravy

Na základě vašich přání jsme rozšířili možnosti Cenového automatu o další užitečnou volbu, a to porovnávání cen včetně dopravy.

Uvědomujeme si, že cena dopravy je nedílnou součástí celkové nabídky a zákazníci při výběru e-shopu vyhodnocují, jakou celkovou cenu budou muset zaplatit. V segmentech zboží, kde se cena dopravy jednotlivých e-shopů může lišit až o stovky korun, jde potom o nezanedbatelný rozdíl. Pokud ve vašem e-shopu nabízíte nižší cenu dopravy než vaši konkurenti nebo je zcela zdarma, pak při soutěži o atraktivní celkovou cenu je pro vás důležité právě porovnávat vůči konkurenci celkovou cenu včetně dopravy.

Cenový automat nyní nově umožňuje právě takovýto způsob porovnávání. Tato volba je funkční pro pravidlo Pozice. Zapnout nebo vypnout tuto volbu je možno individuálně pro každou z pěti cenových hladin a provádí se v menu Konfigurace - Pravidla.

Porovnávání cen včetně dopravy - konfigurace

V zobrazení detailu produktu nově vidíte i vaši cenu včetně dopravy. A pokud je u tohoto produktu porovnávána cena včetně dopravy, zobrazí se na to upozornění.

Porovnávání cen včetně dopravy - detail produktu

U zobrazení pozic z Heureky se nyní můžete přepnout do nového typu zobrazení, kde jsou e-shopy seřazeny podle celkové ceny včetně dopravy. To vám výrazně pomůže získat ještě lepší přehled o situaci na trhu usnadní volbu správné požadované pozice.

Porovnávání cen včetně dopravy - Heureka snapshot

Zůstaňme ve spojení

 
Petr Pánek

Petr Pánek

CEO

 +420 602 444 294
 petr.panek@cenovyautomat.cz